Vragen? Neem contact met ons op 020 – 515 95 15

Oplossingen voor grote ondernemingen

Als HR professional bij een grote onderneming sta je voor strategische vraagstukken, personeelsbeleid en organisatieveranderingstrajecten. Uiteraard heb je daarbij te maken met arbeidsrecht en de menselijke maat.

Blijf via onze Xperts alert op juridische aspecten, actuele wetgeving, HR trends en CAO wijzigingen. 

Iedere ondernemer bespaart flink met XpertHR

Bespaar net als onze 40.000 klanten gemiddeld 12 - 24K per jaar aan juridische kosten, het opstellen van arbeidscontracten en tijdrovende zaken als het bijhouden van wet- en regelgeving. Dat doen wij voor je, zodat jij je op andere zaken kunt richten.

HR-tips voor grotere ondernemingen: 

  • Bekijk of vergelijk ruim 2000 CAO’s per bedrijfstak of onderneming en doe je voordeel met de koppelingen met Nmbrs en Salarisgemak (en er volgen er meer) zodat je niets meer handmatig hoeft in te voeren. Dat scheelt je een hoop tijd.
  • Ontvang CAO- en wetgevingsupdates zodra er iets verandert qua wetgeving. Al onze content is juridisch gecheckt en wordt up-to-date gehouden door experts in arbeidsrecht. Zo blijf je altijd op de hoogte van actuele wetgeving.
  • Volg de laatste trends op het gebied van HR strategie met onze webinars en masterclasses en haal inspiratie op voor thema’s als duurzame inzetbaarheid, employee experience en HR Analytics om maar wat te noemen.
  • Hoe ga je om met organisatieveranderingen of reorganisatie en krijg je je medewerkers mee? Bekijk onze praktijkvoorbeelden en vragen uit de dagelijkse praktijk van grote ondernemingen.
  • Gebruik voorbeeld documenten voor je contracten, vergoedingen, regelingen en nog veel meer. Steeds meer is ook beschikbaar in het Engels. Je kunt onze ruim 400 sjablonen van voorbeeld documenten gemakkelijk personaliseren.


In XpertHR vind je:Bespaar een hoop tijd met de 400 juridisch gecheckte voorbeeld documenten. Denk aan een personeelshandboek, arbeidsovereenkomsten, een thuiswerkregeling, een beëindigingsovereenkomst of een HR-jaarplan. Je downloadt ze zo uit XpertHR en past ze eenvoudig aan.

400+ juridisch gecheckte voorbeelddocumentenAls HR-professional wil je snel en volledig inzicht in cao’s. Daarom hebben we samen met partner FNV onze Cao Research Tool ontwikkeld. Je vindt er meer dan 2.000 cao’s, van bedrijfstakken, maar ook ondernemingscao’s. Van elke cao zie je de basisgegevens en de bijbehorende documenten. Zo kun je gemakkelijk vergelijken.

2000+ cao’s

Koppeling met Nmbrs®, HR & SalarisgemakAls klant van XpertHR maak je gratis gebruik van de koppeling met Numbrs® en HR & Salarisgemak. Je vindt eenvoudig alle cao’s van jouw klanten/gebruikers terug onder ‘Mijn XpertHR’. De loonmutaties zijn direct inzichtelijk en overzichtelijk terug te vinden in XpertHR. Bovendien zie je ook de klantnamen terug onder ‘mijn cao’s’.Onze up-to-date geven een compleet overzicht van kennis per HR-onderwerp. Overzichtelijk gerangschikt binnen thema’s, van ‘HR Strategie’ tot ‘Ontslag & Uit dienst’. Via linkjes in de teksten ga je met één klik naar de gekoppelde voorbeelddocumenten, praktische tools en relevante jurisprudentie.

Uitgebreide kennisdocumentenHR gaat niet alleen over kennis. Soms heb je behoefte aan praktische uitleg. Hoe ga je bijvoorbeeld om met een doktersbezoek onder werktijd? En wat kun je doen als je werknemer geweld gebruikt? In de praktijkvoorbeelden beschrijven we concrete situaties die theorie en wet naar de praktijk vertalen.

PraktijkvragenVia online masterclasses, live webinars en live Q&A sessies kom je direct in contact met onze experts. Leg jouw HR-kwesties voor in een poll of stel zelf vragen gedurende het live webinar. Onze webinars kun je live volgen, of later terugkijken. De masterclasses en/of live Q&A sessies zijn ook een leuke manier om je netwerk te vergroten!

Webinars en live Q&A’sZo vind je in XpertHR het laatste HR-nieuws, jurisprudentie, handige tools als de Transitievergoeding tool en de Poortwachtertool en een complete wetgevingskalender.

Maar er is nog veel meer..

Benieuwd naar wat XpertHR nog meer voor je kan betekenen?

Over XpertHR

Wie zijn wij?

Persberichten

Contact

Contactgegevens

Serviceformulier

Postbus 152

1000 AD Amsterdam

Op het gebruik van deze site zijn de volgende regelingen van toepassing: Terms and conditions, Privacybeleid en Cookie verklaring

XpertHR is part of the LexisNexis® Risk Solutions Group portfolio of brands.

Copyright © 2021 LexisNexis Risk Solutions Group. Auteursrecht voorbehouden.